Vi finns här när vardagen inte fungerar.

Vi är specialister inom socialpsykiatriskt vuxenboende I kombination med samsjuklighet.
Vår arbetsmetod är individens behov i centrum.

Om oss

Om oss

Haga Göstorp Psykiatri är med vårdverksamheterna Hagagården & Göstorpsgården ett familjedrivet, socialpsykiatriskt vuxenboende med lång tradition. Sedan starten 1974 har vi verkat inom omsorgsbranschen med ständigt fokus på hållbar kvalitet genom långsiktighet, kontinuitet och kompetens. I samma regi och lokaler är vi idag ett ISO certifierat omsorgsföretag inom miljö och kvalitet.

I nyrenoverade lokaler i toppskick och med de senaste arbetsmetoderna har vi omsorgsnätverk i hela södra Sverige. Vi kan med lång erfarenhet och kompetens, en engagerad ledning, välutbildad personal, nischade hjälpsystem och en verksamhet som fokuserar på ett bättre välmående, med säkerhet verka för god kvalitet.

Kvinnor som skrattar

Omsorg med kvalitet och engagemang

Vårt mål är att vara duktiga i vårt bemötande och underlätta för dem som bor hos oss i att kunna vara delaktiga i sin vistelse och känna meningsfullhet i vardagen. Då tycker vi det är viktigt i att kunna ha bra kunskaper i hur psykiska funktionsnedsättningar kan yttra sig.

Vår organisation består av VD/verksamhetschef, föreståndare, enhetschefer, Legitimerad sjukvårdspersonal och vård och omsorgspersonal, kökspersonal samt stabsfunktion av administrativ personal med vaktmästare.

Vår personal är 40-talet personer har alla sin specialitet inom socialpsykiatrisk kompetens, administrativa erfarenhet och drift av lokaler och kök.

Kvinna vid hav står och ler.

Vår styrelse

För information angående Haga Göstorp Psykiatri AB klicka här.

Anna Bengtsson

VD/ Verksamhetschef och ägare, Ordförande

Magnus Bengtsson

Styrelseledamot

Oscar Rinaldo

Styrelseledamot

Socialpsykiatriskt vuxenboende

Haga Göstorp Psykiatri välkomnar personer med psykiska funktionshinder i boende med tillgång till personal dygnet runt.

Göstorpsgården i lantlig miljö i Laholm, Halland.

Hagagården i centrala Båstad i Skåne.

Vi har boende för korttidsplacering enligt SoL och vår målgrupp är vuxna män och kvinnor med socialpsykiatrisk problematik, allvarlig psykisk sjukdom, neuropsykiatrisk diagnos och personlighetsstörning. Dessa diagnoser i samsjuklighet med beroende och fysisk funktionsnedsättning och somatisk sjukdom.

Vi tar emot personer under tvångslagstiftning som LPT, LRV och LVM §27. Vi arbetar även med HSL.

Personer står i en ring och håller om varandra.
Kontakt Placeringsförfrågan