Vi finns här när vardagen inte fungerar.

Vi är specialister inom socialpsykiatriskt vuxenboende I kombination med samsjuklighet.
Vår arbetsmetod är individens behov i centrum.

Hagagården

– Hos oss ska du alltid känna dig välkommen

En strand med ett litet fik vid vattnet

Nybyggt boende i Båstad

Hagagården är ett nybyggt boende med fina lägenheter i centrala Båstad. Hagagårdens huvudbyggnad är centralt beläget i sommarorten Båstad med god kommunikation via Öresundståget. Inom boendet finns möjlighet till boende inne i huvudbyggnaden i nybyggda lägenheter med uteplats eller enskilt belägna lägenheter i samhället med nära gångavstånd till huvudenheten Hagagården.

Hagagården har ett nära samarbete/utbyte med vårdenheten Göstorpsgården som ingår i Haga Göstorp Psykiatri. Vid ändrade behov finns möjlighet att göra överflyttningar mellan enheterna.

Boendet på Hagagården

Våra fritidsintressen på Hagagården

"Det är viktigt för oss att få skapa hemtrevliga miljöer, servera god mat och erbjuda möjlighet till aktivitet eller andra upplevelser."

I Båstad finns bra service i form av affärer, restauranger och kommunikationer för ett gott självständigt liv. Havet och stranden ligger på promenadavstånd. Våra aktiviteter i boendet utformas efter behov och intressen. Vi kan erbjuda fritid i huset i befintliga aktivitetslokaler och externa aktiviteter lokalt i Båstad med omgivningar.

Ett rum på Hagagården

Läge i sommarstaden Båstad

Hagagårdens centrala läge i sommarstaden Båstad underlättar för den enskilde för direkt tillgänglighet av samhällets utbud. Här anordnas mycket aktiviteter som olika mässor, konserter, marknader m.m. Ett kvarter nedanför Hagagården ligger Båstad hamn där det finns kiosk, badstrand och strandpromenad.

Inne på Hagagården har vi gemensamma aktiviteter som klädbytesdagar, pingisturnering spel i vår egen boulebana och odling i trädgårdslandet. Efter säsong gör vi planerade utflykter till Ullared, Helsingör och andra närliggande utflyktsmål. Våra boende uppskattar att ofta få komma iväg till affärer och gärna större köpcentra som Hallarna i Halmstad, Väla i Helsingborg, Boarp i Båstad.

Vi har flertalet inköpsturer som alltid är fullbokade utan att någon inte kommer med. Utflykter och fritidsaktiveter inbokas efter önskemål.

Kontakt Placeringsförfrågan